About Marcia

about2
1-003 copy2

Alle feitjes over mij... Na de HAVO ben ik in 1996 begonnen met een bedrijf in de meubelproductie, restauratie en ontwerp in maatwerk.

Hier heb ik veel kennis opgedaan in materialen. Zelf stond ik veel in de werkplaats om kennis op te doen, nieuwe finishes te ontdekken. De afwerking van de meubels was mijn taak: zo leerde ik politoeren en weet hoe hout en staal bewerkt moeten worden. Er ontstonden al snel nieuwe interesses en langzaam begonnen we ook mooie eigen collecties te ontwerpen en in onze eigen werkplaats vervaardigen. De inkoop was ook echt mijn ding: de ruwe materialen uitkiezen en hout selecteren op kwaliteit. Er kwamen steeds nieuwe producten bij: staal, natuursteen en rvs.

Combinaties maken

Omdat ik de overall toch wel een klein beetje zat was en meer potentie zag in 1 concrete lijn op zetten, besloot ik mij wat meer te gaan verdiepen in interieurs en vormgeving.

Na mijn afgeronde studie interieur-architectuur te Amsterdam heb ik een kleine showroom aan de werkplaats verbonden. Langzaam begon ik aan de combinatie van onze eigen vervaardigde producten en de verkoop van exclusieve interieurproducten.

In 2006 heb ik de samenwerking met mijn toenmalige partner gestopt. Met mijn nieuw opgedane visie ben ik als interieur-architect verder gegaan. Het doel was toen om meer interieur-advies-opdrachten aan te nemen en minder tijd te besteden aan de winkel. Na 14 jaar had ik het winkeltje spelen zo langzamerhand wel gezien.. Het doel heb ik goed en rustig bereikt o.a door deel te nemen aan woonbeurzen in Nederland en in de U.K., waar ik samenwerkte met een nieuwe partner.

Vanaf 2009 was ik weer volledig zelfstandig. In deze periode haalde ik al veel inspiratie uit reizen en internationale beurzen en eigenlijk is er tot op heden niet veel veranderd. Ik kreeg fantastische kansen en opdrachten, soms kleine maar ook onverwacht veel grotere dan ik ooit had verwacht.

Alle verschillende ervaringen en de diverse richtingen binnen het interieurvakgebied maakten mij tot een geïnspireerd en betrokken interieurontwerpster.

"Geen werk is leuker dan dat van mij !" zeg ik ook altijd.

Mijn streven is altijd geweest: een persoon te zijn die zich in haar werk én in haar privé leven kan verplaatsen in mensen of het opdrachtgevers zijn of vrienden.

Ik wil het mensen graag naar hun zin maken, inspireren, motiveren, iets meegeven, mooie sfeertjes creëren met creatieve en menselijke inzichten, een vertaalslag maken naar een persoonlijke woonruimte. Opdracht of andere uitdaging, hoe kan het mooier?

Wel gaat alles alleen met het juiste gevoel.., het moet kloppen, aan alle kanten.

Hard werken is altijd een rode draad geweest. Maar ik heb ook geleerd te genieten. Na een aantal ups en downs in m’n leven -die soms te onverwacht komen- weet ik wat ik wil, wat ik belangrijk vindt, zodat ik doortastend kan zijn en vol kan gaan voor alles wat ik doe en graag wil doen.

Wat je ook doet, pak het aan met positieve moed, zie kansen en pak ze aan.

PASSIE is mijn woord: een vereiste voor alles wat ik aanpak.
Zonder PASSIE bereik je niets...